Social Media Marketing szakertoi munkak, Budapest

Közösségi média marketing

A közösségi média marketing, angolul a Social Media Marketing, vagy SMM, közösségi web szolgáltatások felhasználása vállalatok, intézmények, valamint termékek és szolgáltatások megismertetésének marketing céljaira. Gyakran az online marketing vagy Internet marketing szinonimájaként is alkalmazzuk, noha ezek tágabb értelműek és többet foglalnak megukba. Az SMM egyben techno-divatos kifejezés is.

Az online közösségi hálózatépítés lehetővé teszi egyének, vállalkozások és más szervezetek közvetlen kapcsolattartását, a gyors és nyilvános információ- és véleménycserét. Amikor vállalkozások közösségi médiákhoz csatlakoznak, potenciális és már meglevő ügyfeleiket közvetlenül megismerhetik.

A tradicionális reklámhordozók a nyomtatott és elektronikus (rádió, televizió) média. 2015-ben az Internet mindkettőt megelőzte. 2018-ra 2.8 millárd online felhasználót várhatunk, ami a Föld lakosságának 30%-át is meghalaja és soha nem látott új, globális kommunikációs csatornát nyit meg.

Közösségi média menedzselés

Social media management

Média menedzselés

Ügyfeleink közösségi médiatevékenységének támogatására összpontosítunk:

 • Piackutatás, piac- és versenyelemzés
 • Közösségi média marketing terv készítése
 • Tartalomtervezés és tartalom építés
 • Fizetett reklám kampányok előkészítése, menedzselése
 • Kampányok hatékonyságának mérése
 • Piaci versenytársak tevékenységének nyomonkövetése
 • A természetes, meglevő vagy újonnan készítendő (un. organic presence) online csatornák menedzselése (weboldal, blog, közösségi média fiókok, oldalak stb.)
 • Saját weboldalak, blogok regisztrációja Internet keresőmotorokban, web forgalomanalizációs szolgáltatásokban, keresőmotor optimalizálás (Google, Bing, Yahoo, Googel Analytics, Search Engine Optimalization – SEO stb.)

Közösségi média reklámkampányok

Social media campaigns

Kampányok

A közösségi média reklámkampányok koncentrált és összehangolt marketing tevékenységet jelentenek, amelyek az üzleti célokban megfogalmazottak szerint egy vagy több közösségi médiacsatornán zajlanak. A kampányok célzottak és mérhetőek.

 • Kampány célok meghatározása (brand építés, értékesítési célok, termék- és szolgáltatás ismertetés, arculatépítés vagy javítás)
 • Reklámtartalom megtervezése és felépítése (szöveg, képek, infografika, video, stb.)
 • Fizetős reklám csatornák megnyítása és fiókkarbantartás (pl. Google, Facebook, Twitter)
 • Hirdetői fiókok menedzselése, kampányok felépítése, figyelése, módosítása, hatás- és eredményfigyelés
 • Organikus csatornák, mint saját weboldalak, blogok stb. felhasználása kampánycélokra és keresőmotor optimalizáció kampányokra (SEO, Google Analytics stb.)

Közösségi média csatornák

Social media marketing platforms

Népszerű közösségi platformok
web tervezes, programozas

Web oldal építés

Web megjelenés megtervezése, programozás, domain név regisztráció, web tárhely szolgáltatás és Internet marketing.
WordPress web oldalak keszitese

WordPress web oldalak

A WordPress ingyenes és szabadon felhasználható web technológia. Blogokon túlmenően kisvállalkozások, üzletek, önkormányzatok és intézmények kedvenc platformjává vált.
HTML 5, CSS 3 programozas, javascript

HTML5 és CSS3

A HTML5 és CSS3 prezentációs platformtól független, tiszta, rendezett, egységes megjelenítést nyújt.
Social Media Marketing szakertoi munkak, Budapest

Közösségi média marketing

A közösségi média marketing (SMM) közösségi web szolgáltatások felhasználása vállalatok, intézmények, valamint termékek és szolgáltatások megismertetésére és kapcsolattartásra.
Internet (online) marketing Magyarorszagon

Internet (online) marketing

Az Internet marketing összefoglaló fogalomként magában foglalja a webes alapú jelenlét (weboldal) közzétételét, megtalálhatóságának javítását, egy web oldal, vállalat, intézmény, márka vagy termék és szolgáltatás online reklámozását.
web marketing szolgáltatások, SEM, SEO

Web marketing

A web marketing a meglévő web oldalak és web szolgáltatások üzleti megfontolású optimalizálása és reklámozása azért, hogy az üzenetek és szolgáltatások eljussanak a célcsoportokhoz.

Domain név regisztráció

Nemzetközi domain nevek regisztrációja és menedzselése, mint pl: peldasite.com vagy peldasite.club.
Web hosting services

Web tárhely

A webes jelenlét hardver és hálózati feltételeit biztosítjuk munkahelyi, vagy akár otthoni távoli menedzselési opcióval.