Internet (online) marketing Magyarorszagon

Internet (online) marketing

A hagyományos domináns hirdetési csatornák a nyomtatott és elektronikus médiára építettek, mint pl. újságok, szórólapok, plakátok, rádió és televízió. A 2000-es évektől kezdve az Internet, mint online, interaktív és digitális média átvette a vezető szerepet, miközben a hagyományos média jelentős hanyatlásnak indult.

Az Internet marketing (IM) összefoglalja mindazon marketing, PR és kommunikációs tevékenységeket, amelyeket az Interneten keresztül végezhetünk és ahol a média fogyasztók és az ügyfelek asztali számítógépeket, okostelefonokat, táblagépeket, interaktív televíziókat és más digitális médiát használnak. Magában foglalja a webet felhasználó, összehangolt PR, kommunikációs, marketing és hírdetési üzleti tevékenységeket, amelyek többek között létrehozzák vagy emelik egy márka, vagy brand ismertségét, új közvetlen kommunikációs csatornákat nyitnak a meglevő és potenciális új ügyfelek felé és támogatják a közvetlen online értékesítést, valamint közszolgáltatásokat valósíthatnak meg.

Az Internet marketing szinonimájaként a digitális marketing és az online marketing kifejezésekkel is találkozhatunk.

A szakértői szolgáltatásokat három fő területre oszthatjuk:

1. Web site marketing egy vállalat, intézmény vagy magánszemély Internetes jelenlétének, webes oldalainak megismertését és reklámozását tartalmazza, mint amelyek például a kereső motorokban és online szolgáltatóknál regisztráció, web használat figyelemmel kisérése és elemzés, kereső motor reklámozás (SEM), online kampánymenedzselés, kereső motor találati és listázási optimalizálás (SEO).

2. Email marketing elektronikus levelezési csatornán keresztül közvetlen kommunikációt és reklámozást valósíthat meg meglevő vagy potenciális új ügyfelek felé.

3. Közösségi média, vagy social media marketing (SMM) PR, kommunikáció, valamint értékesítési és reklámozási tevékenységet végez olyan közösségi online szolgáltatásokon keresztül, mint a Facebook, Twitter, YouTube vagy Instragram.

WordPress web oldalak keszitese

WordPress web oldalak

A WordPress ingyenes és szabadon felhasználható web technológia. Blogokon túlmenően kisvállalkozások, üzletek, önkormányzatok és intézmények kedvenc platformjává vált.
web tervezes, programozas

Web oldal építés

Web megjelenés megtervezése, programozás, domain név regisztráció, web tárhely szolgáltatás és Internet marketing.
HTML 5, CSS 3 programozas, javascript

HTML5 és CSS3

A HTML5 és CSS3 prezentációs platformtól független, tiszta, rendezett, egységes megjelenítést nyújt.
Social Media Marketing szakertoi munkak, Budapest

Közösségi média marketing

A közösségi média marketing (SMM) közösségi web szolgáltatások felhasználása vállalatok, intézmények, valamint termékek és szolgáltatások megismertetésére és kapcsolattartásra.
Internet (online) marketing Magyarorszagon

Internet (online) marketing

Az Internet marketing összefoglaló fogalomként magában foglalja a webes alapú jelenlét (weboldal) közzétételét, megtalálhatóságának javítását, egy web oldal, vállalat, intézmény, márka vagy termék és szolgáltatás online reklámozását.
web marketing szolgáltatások, SEM, SEO

Web marketing

A web marketing a meglévő web oldalak és web szolgáltatások üzleti megfontolású optimalizálása és reklámozása azért, hogy az üzenetek és szolgáltatások eljussanak a célcsoportokhoz.

Domain név regisztráció

Nemzetközi domain nevek regisztrációja és menedzselése, mint pl: peldasite.com vagy peldasite.club.
Web hosting services

Web tárhely

A webes jelenlét hardver és hálózati feltételeit biztosítjuk munkahelyi, vagy akár otthoni távoli menedzselési opcióval.