web marketing szolgáltatások, SEM, SEO

Web marketing

A web marketing a meglévő web oldalak üzleti megfontolású optimalizálása, megismertetése és reklámozása azért, hogy a létrehozott online platform minél több célcsoportot érjen el. Segít felépíteni vagy bővíteni márka vagy brand ismertséget, hozzájárul az elektronikus kereskedelemhez, a termék- és szolgáltatásértékesítéshez, javítja az ügyfélkapcsolatokat. Internet marketing szakértők, felhasználói élmény tervezők (UX), kereső motor szakemberek és online kampánymenedzserek segítenek:

  • Szolgáltatás tervezés, web jelenlét megtervezése, felépítése, kivitelezése, működtetése. Domain név foglalás. Web tárhely. Adatbázis építés. Licenszek és jogositványok beszerzése
  • Web oldal regisztrálása piaci-szakmai online szolgáltatóknál, véleményformáló blogoknál, katalógusokban, tartalomszolgáltató portálokon, linkcsere, banner reklám
  • Web oldal regisztrálása kereső szolgáltatóknál, mint amilyen a Google, Yahoo és Bing (Microsoft)
  • Web tartalom és szoftver optimalizálása kereső motorok számára (Search Engine Optimization – SEO), keresési listákon megjelenés, kiemelt helyekre pozicionálás
  • Webes jelenlét elemzése, felhasználói aktivitás mérése, forgalom figyelemmel kisérése, felhasználói élmény (User Experience – UX) vizsgálata
  • Kereső és egyéb online szolgáltatásoknál web oldal reklámozás és kampánymenedzselés online jelenlét, termékek és szolgáltatások reklámozása céljából (Search Engine Marketing, SEM)
web tervezes, programozas

Web oldal építés

Web megjelenés megtervezése, programozás, domain név regisztráció, web tárhely szolgáltatás és Internet marketing.
WordPress web oldalak keszitese

WordPress web oldalak

A WordPress ingyenes és szabadon felhasználható web technológia. Blogokon túlmenően kisvállalkozások, üzletek, önkormányzatok és intézmények kedvenc platformjává vált.
HTML 5, CSS 3 programozas, javascript

HTML5 és CSS3

A HTML5 és CSS3 prezentációs platformtól független, tiszta, rendezett, egységes megjelenítést nyújt.
Social Media Marketing szakertoi munkak, Budapest

Közösségi média marketing

A közösségi média marketing (SMM) közösségi web szolgáltatások felhasználása vállalatok, intézmények, valamint termékek és szolgáltatások megismertetésére és kapcsolattartásra.
Internet (online) marketing Magyarorszagon

Internet (online) marketing

Az Internet marketing összefoglaló fogalomként magában foglalja a webes alapú jelenlét (weboldal) közzétételét, megtalálhatóságának javítását, egy web oldal, vállalat, intézmény, márka vagy termék és szolgáltatás online reklámozását.
web marketing szolgáltatások, SEM, SEO

Web marketing

A web marketing a meglévő web oldalak és web szolgáltatások üzleti megfontolású optimalizálása és reklámozása azért, hogy az üzenetek és szolgáltatások eljussanak a célcsoportokhoz.

Domain név regisztráció

Nemzetközi domain nevek regisztrációja és menedzselése, mint pl: peldasite.com vagy peldasite.club.
Web hosting services

Web tárhely

A webes jelenlét hardver és hálózati feltételeit biztosítjuk munkahelyi, vagy akár otthoni távoli menedzselési opcióval.