Web hosting services

Web tárhely

Projekt ügyfeleinken túlmenően ezentúl bárki csatlakozhat a szolgáltatáshoz. A webes jelenlét hardver és hálózati feltételeit biztosítjuk munkahelyi, vagy akár otthoni távoli menedzselési opcióval. Amennyiben a szükséges szakértelemmel rendelkezik, vagy ilyen munkatársa van, akkor közvetlenül online is megrendelheti és önállóan is végezheti beállításait. Angol nyelv ismeretét és alapvető informatikai/számítástechnikai szakismereteket feltételezünk DNS, FTP,  szerver konfigurációban stb.

Online kezelői felülethez regisztráció  Regisztráció
Regisztrált ügyfelek be- és kijelentkezése Bejelentkezés
Szolgáltatás leírás, segítség, részletes információ Szolgáltatás leírása (angol)
Egyszerű és olcsó webes megjelenés infrastruktúrája Web hosting (economy)
Kisvállalati környezet számára ajánlott szerverek Linux és Windows VPS 
Nagyvállalati, vagy több nagyforgalmú web oldalt működtető szolgáltatók számára Linux és Windows dedikált szerverek
SSL biztonsági licensz kiadás SSL
Domain név foglalás és menedzselés Domain nevek
Adatfelhő, szerver farmok vállalatoknak Microsoft Azure, Google Cloud Platform, Amazon AWS. Professzionális rendszeradminisztrációs támogatás.

A szervereket Ausztriában, Hollandiában és az Amerikai Egyesült Államokban üzemeltetik. Így webes jelenléte és oldalainak tartalma nagy biztonságban van.

Fizetés EURO-ban vagy USD-ben történik attól függően, hogy a szolgáltatás igénybevevője honnan, milyen tartományú IP címről rendel és milyen földrajzi jellegű szolgáltatást igényel. Magyarország ebből a szempontból az EURO övezetbe tartozik és adókötelezettség is fent áll. USD övezetben nincs fogyasztási adó a szolgáltatáson. A számla angol nyelvű. A szolgáltató USA székhelyű.

Igény esetén a megrendelők nevében szakembereink mindent előkészítenek, beállítanak és felügyelnek, beleértve a biztonsági mentéseket és probléma kezelést. Ezen rendszeradminisztrációs rendelkezésre állás havi díja  kb. 100 USD (25-30 ezer forint) és átutalással, vagy hitelkártyával fizethető.