Röviden rólunk

Üzleti, pénzügyi, marketing és információtechnológiai (IT) tanácsadó vállalkozásként több mint 20 éve állunk magyar ügyfeleink rendelkezésére. Többségük az államigazgatási, önkormányzati és nagyvállalati körből kerül ki.

A 2000-es évektől kezdve első sorban a gyorsan globalizálódó IT területén amerikai bázisú vállalkozásokhoz csatlakoztunk. Ügyfeleink és szakértőink nagy része jelenleg az Amerikai Egyesült Államok, Anglia, Svájc és Németország területén található. Szolgáltatásainkat USA-beli vagy uniós társaságokon keresztül nyújtjuk.

IT projekt- és termék menedzsmentet, valamint adatvédelmi alkalmazásfejlesztéseket többdiplomás, nyelveket beszélő, tapasztalt kollégáink végzik. Arculattervezőink és programozóink magyarul is beszélő fiatalok. Többségük San Francisco-ban és Angliában él, de magyarországi projektekbe is bekapcsolódnak.

Szakterület Rövid leírás Közvetlen linkek
Tanácsadás, szakértés Gazdasági, politikai és szabályozási környezet elemzése. Vezetői tanácsadás. Gazdálkodás és szervezeti tevékenység átvilágítása. Szervezetfejlesztés. Befektetés-, beruházás- és projekt elemzés. Informatikai startégiai terv.
IT projekt menedzselés Projektjének teljes előkészítése, tervezése, szervezése, a munkák irányítása, ellenőrzése, a bevezetés és működés támogatása. Projekt vezetőink magyar szakemberek jelentős nemzetközi tapasztalattal. Bővebben
Alkalmazás fejlesztés

Alkalmazás tervezés, programozás és üzemeltetés támogatás MS Windows és Apple Mac környezetben.

Mobil alkalmazások készítése Apple (iOS) és Android készülékekre.

Web megjelenés megtervezése, programozás, beintegrálás meglévő informatikai rendszerbe és kapcsolódó adatbázis építés.

Bővebben
Egyedi adatvédelmi megoldások Adat- és információvédelem. Egyedi rejtjelzési megoldások magas fokú adatvédelemmel. Bővebben
Domain név és web tárhely szolgáltatás

Vállalati ügyfeleinknek nyújtott szolgáltatást elérhetővé tettük kiskereskedelmi végfelhasználók számára is.

A szerverek Amszterdamban, Bécsben és az USA-ban vannak.  

Magyar (.hu) domain neveket nem regisztrálunk a bürokratikus akadályok miatt.

Az önkiszolgáló online felületnél legalább alapfokú számítástechnikai ismereteket feltételezünk. Angol nyelvű. Ha segítségre van szüksége, üzenjen.

Bővebben

Regisztráció

Bejelentkezés

Online kezelői interfész

Web hosting (economy)

Linux és Windows VPS 

Linux és Windows dedikált szerverek

SSL

Domain nevek

Viszontértékesítés Domain név és web tárhely szolgáltatásban viszontértékesítőket keresünk. Angol nyelvű kezelői felület. Jutalékrendszer. Regisztráció